2014-03-20 02:36:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Legyen továbbra is adakozó

Napi horoszkóp március 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A jegyében járó Uránusz miatt úgy érezheti, hogy változásait a társa nem tudja követni, ezért gondjaik vannak. Azonban erről beszélnie kellene a kedvesével is! Az nem fair, ha egyedül jut elhatározásra közös ügyükben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Otthoni feszültségek miatt is nyugtalanabb lehet mostanában, ráadásul a munkahelyén is állandó változásban vannak a dolgok. Mindenütt ön az, aki békíteni próbál, aki kiegyensúlyozásra törekszik. Fel ne őrlődjön ebben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valaki megkérdőjelezheti a szakmai tudását a mai napon. Álljon ki az igazáért, de azt is hallja meg, ha valamiben jogos a kritika. Ha így áll hozzá, akkor továbbra is jó szakembernek fogják tartani.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sajnos véget ért egy nyugodalmas időszak az életében, újra több munkát, nagyobb odaadást várnak el öntől. De ön is érzi már, hogy a jobb, a más jövő érdekében többet kell letennie az asztalra, mint eddig. Tanulnia sem ártana.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Munkás napra számíthat, és ennek most örülnie kell. Az utóbbi időben nagyon is kiköltekezte magát, most itt az ideje, hogy egy kicsit visszaszerezzen abból, amit elvesztegetett pénznek érez. Ennek érdekében ma sikeresen tárgyalhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy barátja, vagy a testvére kért öntől valamit, amit most nem áll módjában viszonozni. Ne legyen türelmetlen, hamarosan sor kerül arra is. Ha önnek van mit a tejbe aprítania, akkor legyen továbbra is adakozó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön, bár a felszínen tán hezitálónak, vagy túlságosan is alkalmazkodónak tűnik, valójában rendkívül szilárd és megbízható jellem. Most is tanúbizonyságát adja elkötelezettségének. Egy barátja számíthat önre ismét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma rendkívül dinamikus fényszögek támogatják uralkodó bolygóját, ennek következtében vidám, tettre kész és optimista lesz egész nap. A nehéz helyzetek sem riasztják, ellenkezőleg: inspirálónak fogja őket találni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valami miatt lelkifurdalás gyötörheti. Ne várjon vele napokig: rukkoljon elő a farbával! Tárja ki szívét lelkét, és szabaduljon meg attól, amitől ideje végre megszabadulnia. Lehet, hogy többet is kimond a kelleténél. Ne bánja!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Még mindig úgy érezheti, hogy ünnepbe, fénybe öltözött a szíve. A közelmúlt jó eseményei teszik ezt önnel, no meg a lassan egyre inkább melegedő, melengető szép tavasz. Tele van reménnyel. És ez most nagyon jogos.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Régóta vár egy értesítést, ami ma végre megérkezik. Érdemes lehet a spam leveleket is átnéznie az e-mail fiókjában, mert valamilyen akadályoztatás látható az értesítésben. Az is lehet, hogy a szomszédba dobják be a levelét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az utóbbi időben sokat betegeskedett, vagy sokat kellett valamelyik beteg hozzátartozóját gondoznia. Az ereje még nem tért vissza. Szedjen több vitamint, és friss zöldségeket. Próbálja ki a búzacsíra élet- és gyógyerejét!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: